TOP MODEL 13

MISSA INTE TOP MODEL FFS!
KORTA MÄNNISKOR TAR ÖVER VÄRLDEN MOHAHA, not.
Men som jag skrev i det här inlägget så kommer det vara personer under 170 cm som kommer vara med (:


Tv3 skriver:
I vårens säsong är endast vackra tjejer under 170 cm välkomna. Ett gäng som tidigare har varit chanslösa i modellbranschen. Därför står nu mycket mer på spel i vårens säsong då en modellkarriär för en kortis inte är det lättaste. Deltagarna i Top Model 13 börjar nu sin kamp om den stora drömmen under ledning av programledaren och före detta supermodellen Tyra Banks.

En har extremt stora rådjursögon, en verkar drogad, en går på kryckor, en agerar galen och skriker efter Jesus, en bor i en husvagn och en kastrerar boskap på löpande band. Säsongen ser ut att lova mycket drama när Tyra samlar ihop skönheter med olika bakgrund men som ovanligt nog alla är korta i rocken. Trettiotalet förväntansfulla tjejer anländer till Los Angeles för att intervjuas, fotograferas och förklara varför de är där. Bara 14 skönheter kommer att ta sig vidare till lyxlägenheten i Los Angeles där makeover och nya tuffa utmaningar väntar.

Med både moderlig ömhet och iskall kritik drillar Tyra Banks de unga tjejerna i modevärldens hårda villkor. Till sin hjälp har hon i vanlig ordning en stenhård jury och en uppsjö av specialgäster som varje vecka bistår med expertkunskaper och dömer inom sina respektive fält. Juryn består förutom Tyra Banks av catwalkcoachen J Alexander, modefotografen Nigel Barker och älskvärda Jay Manuel. Vinnaren får 100 000 dollar i lön för en kampanj med kosmetikaföretaget Cover Girl. Dessutom får hon skriva modellkontrakt med Wilhelmina Models och får fin exponering i ett uppslag i magasinet Seventeen. Top Model är serien som lyckats bli en kultförklarad publiksuccé och formatet finns i dag i över 30 länder runtom i hela världen. På TV3 har den lockat storpublik säsong efter säsong.
tv3, måndagar 20:00
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0